Ive stopt er mee.

 

 

 

 

Het heeft even geduurd maar hier dan toch nog een update uit het leven van Ive.  De afgelopen maanden zijn best wel roerig verlopen, positief gezien hoor. Het was vaak in Gouda maar ook best wel vaak in De Bilt. In Gouda is het rustig met vaak lang wandelen aan de riem. Dat beperkt je als hond toch wel in je vrijheid want net als je een lekker geurtje hebt ontdekt dat je wel wat langer zou willen bestuderen, trekt de baas je al weer mee. Ik ben dan ook wel blij dat we af en toe naar het park gaan waar ik mijn eigen tempo kan bepalen.  .

De baas heeft ook weer wat nieuws, gaat hij vroeg in de morgen hardlopen en dan mag ik mee. Dat wordt pas leuk als hij me los laat, dan loop ik wel 2 keer de afstand die hij doet want ik ben echt veel sneller.

Dat is ook wel het leuke aan het in De Bilt zijn, daar is veel meer reuring met de jongens. Die willen veel vaker dollen als de oude baas. Ook gaan we dan vaker naar het bos waar we dan rennen en vliegen als jonge honden. Leuk hoor

 

Minder leuk was dat de baasjes tijdens een reisje een ongeluk hebben gehad, daardoor waren ze al na 3 weken weer terug en moest ik weer mee naar Gouda, had ik me net verheugd op 2 maanden jolijt in De Bilt.  

 

Het mooiste is dat ze me daarna bij de dierenarts hebben laten helpen zoals ze dat op hun manier zeggen, dus ben ik nu geen stoere mannelijke reu meer. Kreeg ik de eerste week ook nog een soort luier om, daarmee voelde ik me pas echt zielig.Mijn soortgenoten zijn nu in het geheel niet bang meer voor me en de kleine keffers keffen nu nog harder. Daar hebben de baasjes weer een hekel aan, eigen schuld.

 

Met de warmte van de afgelopen tijd is het moeilijk zeggen waar ik nu het liefste ben, in De Bilt met een mooie tuin waar je alle kanten op kunt of in Gouda waar het op de galerij best wel koel ligt op de steentjes. Ik ben er nog niet uit.

Dit is wel het laatste verhaaltje dat ik naar jullie stuur, niet omdat ik wegga of niets meer beleef. Nee, de reden is een fenomeen dat een aantal slimme mensen een wet op de privacy hebben bedacht. Als ik nu vrijuit wil blijven berichten moet ik eerst aan ieder die ik in mijn verhaaltje wil noemen of waarvan ik een plaatje wil laten zien waar zij op voorkomen, een schriftelijke verklaring vragen of ze instemmen met publicatie of de plaatjes moet laten zien als in dit verhaaltje. Bovendien moet ik vastleggen hoe ik dat doe en dat alles netjes bewaren. Nou toedeledokie dat gaan we dus niet doen. Niet omdat ik nu benauwd ben dat iemand uit de OvN of een van mijn soortgenoten of hun baasjes dwars gaat liggen, maar meer omdat ik er geen zin in heb dat als een van de idioten die dit zo hebben uitgedacht er werk van te maakt en daarmee de gelegenheid krijgt dit onzinnige werk te  legitimeren. Ik denk dat ook de baas om dezelfde reden kapt met de verslaglegging van zijn reisjes al zullen daar niet veel mensen van wakker liggen.

 

Nou allemaal het beste en veel geluk, een blaf en een poot van Ive.