Ive heeft een pijnlijke ervaring

 

De maand November verliep eigenlijk best wel rustigjes aan, beetje logeren. Verder gewoon lekker thuis, af en toe flinke wandelingen en spelen. Weinig loslopen dat wel want de baas vindt het niet verantwoord me los te laten rennen in het Groenhovepark. ik ben daar namelijk wel eens ongehoorzaam en eet dan dingen van de grond die ik beter kan laten liggen. De andere dag is dan zogezegd mijn darmhuishouding van slag.

Ik ben dus ook nog in De Bilt wezen logeren heel leuk hoor met de kinderen. Lekker dollen. Ze gingen op Zondag op bezoek in Veenendaal en dat ging met hun auto, dat is geen ruime bus maar een gewone personenauto en dat is dan best krap als je voor de voorstoel moet plaatsnemen, gelukkig zat de jongste voorin en dat ging. Ik probeerrde wel goed op te letten wat of de bestuurder alles goed deed, ik hoefde niet in te grijpen.

Weer thuisgekomen had ik een toch wel nare pijnlijke ervaring toen ik een keer met het vrouwtje uitging. Toen we de lift uitstapten op de begane grond voelde ik opeens een steek in een van mijn voetzooltjes. Toen het vrouwtje zag dat ik mank ging lopen heeft ze gekeken en wat bleek, ik was in een punaise gestapt, waarschijnlijk van het prikbord. Gelukkig heb ik een sterk gestel en er niks aan overgehouden, het zou kunnen gaan ontsteken natuurlijk. Bij deze toch graag aan alle bewoners het verzoek op te letten of er van die vervelende prikkers op de grond terecht zijn gekomen.

 

 

De baasjes hebben wel een leuk nieuw speeltje voor me gekocht, een soort platte worst maar dan van kunststof, ze noemen het ook wel een dummy. De baasjes gooien het ding dan weg, ik haal het op en breng het dan naar de baasjes terug waarna ze het weer opnieuw gooien. Apporteren noemt de baas het, nou het is dat ik ze blijkbaar groot plezier doe als ik het terug breng en af en toe wat lekkers krijg, anders was ik er toch gewoon op gaan kauwen.

Ten slotte zijn we weer op cursus gegaan. De baas vindt dat ik mijn omgangsvormen met andere honden moet opvijzelen. Ik doe nogal wild af en toe als we een soortgenoot tegenkomen en ik stribbel wel tegen als ik er niet naar toe mag. Knap lullig vind ik zelf maar goed we gaan wel weer oefenen op zaterdagochtenden.

Tot de volgende keer, Ive