Ive in vakantietijd

Half Mei was het zover, de baasjes wilden weer eens op reis met de camper. Met wat plannen kon ik voor een paar weekjes terecht bij mijn logeeradres in De Bilt. Dat vond ik wel leuk want daar is altijd wel leven in de brouwerij met twee kinderen en een kater in huis. Het liep niet helemaal toppie want al een van de eerste dagen werd Beer, de kater, door een onverlaat van de sokken gereden en overleed ter plaatse. Iedereen verdrietig natuurlijk, ik ook maar als echte Golden Retriever heb ik meteen de nazorg op me genomen en ze zoveel mogelijk weer opgemonterd. Denk dat dat me wel gelukt is in die drie weken. Ze hebben hun handen vol aan me gehad met uitlaten en zorgen dat ik hun net ingezaaide gazonnetje niet meteen verruineerde.

Begin Juni hadden ze in De Bilt even geen tijd voor me en kwamen de Goudse baasjes me weer ophalen. Na 2 daagjes op het flat zijn ze toch weer op pad gegaan en deze keer mocht ik mee, we gingen naar een leuke plek in het bos in Arnhem.Ze bouwden een tent aan de camper waar ik dan in zou moeten slapen. Mooi niet natuurlijk want al de eerste avond in de camper deed ik tegen bedtijd net of ik diep onder zeil was en mocht ik van het vrouwtje wel blijven liggen, mooi voor elkaar toch. Het was wel leuk om daar te wandelen, in een deel van het bos mocht ik ook los lopen en dat was vooral heerlijk als de begroeing wat hoger was want daar kan ik dan zo lekker doorheen rennen. Ik vond het toch wel jammer dat ze me na een dag of vier weer naar De Bilt brachten want het is best leuk dat camperen.

 

Weer terug in De Bilt bleek dat ze de tuin wat hadden aangepast en er een trampoline in geplaatst hadden voor de jongens, die konden er lekker op springen. Ze probeerden mij ook nog zo gek te krijgen mee te springen maar mij niet gezien, geef mijn portie maar aan fikkie zogezegd.

 

 

Nu ben ik weer op het oude adres zoals jullie ongetwijfeld gezien hebben en ik moet zeggen de rust bevalt toch ook wel weer al wil die baas af en toe wel een beetje erg ver lopen tijdens het uitlaten. Mag best wat minder.

Dit was het voor deze keer , een poot van Ive