Rina's ebike reis

Dagelijks legden we tussen de 45 en 55 km af wat prima te doen was op zo,n elektrische fiets en na de rit waren we helemaal niet moe.
Bij thuiskomst in hotel heerlijk met elkaar naar het zwembad, waarna we om 7 uur aan ons diner konden beginnen De fietsen werden ook uitstekend verzorgd. De chauffeur en reisleider konden prima met elkaar op schieten en wij met hun ze hebben de reis goed verzorgd en geleid.
Via Cochem werden we terug naar Nederland gereden, iets wat niet in het programma stond en dat was een verrassing voor ons .Tegen half vijf in de namiddag  waren we in Asten aan ons verzamel punt waar soep en broodjes voor ons klaar stonden. Na afscheid van elkaar genomen te hebben vertrokken de bussen om 6 uur alle richtingen heen, om ieder een naar zijn bestemming te brengen.

 


 

 

Rina is net terug van een "Innergy"fietsvakantie met 21 personen. Er is gefietst in het Pfalzerwald en de Vogezen. Het waren mooie tochten met fantastisch weer.

Onder weg zijn leuke dorpjes met vakwerk huisjes bezocht werd er langs watermolens gereden evenals velden vol bloemen,riviertjes en bossen