Corona vervolg 3

Het is toch wel bizar dat het mooie weer aanhoud in deze tijd van voor velen toch opsluiting, ook bizar vind ik het dat ik in het nieuws dan van die berichtjes lees dat publieke figuren die in de gevangenis gezet zijn voor niet de minste vergrijpen, eisen dat zij worden vrijgelaten vanwege het Corona risico. Maar goed de dag begon dus weer stralend en uit het raam zag ik dat een ballon die gister in een van de bomen was blijven steken nu los kwam en in no- time naar boven steeg.

1

Dat was best een grappig gezicht zo snel ging het.

Verder zagen we in de sloot dat van de familie eend er nog maar 3 kuikens de nacht hadden overleefd

 

Maar goed niet getreurd want het is ondanks alles een feestdag vandaag onze oudste dochter Anoushka wordt vandaag 47 jaar en al kunnen we niet persoonlijk gaan feliciteren omdat ze daar ziek zijn, dankzij de hedendaagse techniek zijn we er toch een beetje bij. WhatsApp video is een uitkomst en door tegelijk met Natasha in Nieuwegein te videoappen naar 2 telefoons in De Bilt kunnen we gezamenlijk met zijn allen Lang zal ze leven zingen. De tekst iets aangepast dus niet "in de gloria" maar "na de corona". Dat was een leuk alternatief dus. Toen later Joke heerlijke appeltaart kwam brengen kon onze dag niet meer stuk. Bedankt Gerrit en Joke.

 

 

Verder was het niet zo'n enerverende dag al maakte ik toen ik vanmiddag even ging wandelen een rare val, ik stapte even opzij voor iemand net aan de overkant van de straat toen ik pardoes op een randje stapte en voorover viel. Zal wel een komisch gezicht zijn geweest, gelukkig kon ik me goed opvangen en is er niets beschadigd.

 

Toen ik weer terug was zag ik in de sloot dat er nog maar 2 kleintjes waren, dat gaat erg hard zo.

Vanavond zagen we een ander leuk ding van het lengen der dagen, er vlogen weer vleermuizen voor het raam langs, helaas kan ik daar geen foto van maken, ze zijn veel te snel voor mij.

De corona cijfers in het journaal zijn nog niet echt bemoedigend. Helaas