Corona vervolg 2

Corona vervolg 2

Gisteravond zijn we nog geinformeerd door Anoushka dat de GGD toch ook wel snel kan werken. Ze waren gebeld dat mijn schoonzoon inderdaad Corona heeft, het betekent voor hem dat hij nu als hij een dag symptoom vrij is weer aan de slag kan. De rest van het gezin moet nu 14 dagen in thuis quarantaine blijven pech dus.

 

Vanochtend kwam familie eend weer voorbij, nog steeds met 6 overgebleven kuikens en dat bij zonnig weer is dan weer een beetje opbeurend. 

Gisteravond haalde ik nog even de post op en die bevatte ook een verrassing. Een enveloppe,  de inhoud was een Engels magazine voor liefhebbers van klassieke VW bussen. Het was me toegezonden door vrienden Job en Hennie in Roermond. Er staat een artikel in over de in hun bezit zijnde brandweerbus bouwjaar 1959, ze hebben die nadat ze hem hadden gekocht weer helemaal in de originele staat gebracht van bedrijfs brandweer voertuig. Bij meetings van de Volkswagenbusclub heb ik al vele malen mogen dienen als pompbediende bij demonstraties van de bus waarbij altijd de kinderen groot plezier hadden . Het artikel is een verslag van de meeting vorig voorjaar in Vessem waar ik als erelid van de club ook mocht zijn. Je ziet me dan ook op de plaatjes in het blad terug. Zelfs als zogenaamde commandant.

             

Verder vandaag thuis wat opruimwerk gedaan met Jopie. Mijn kledingkast is nu aardig uitgedund. Vanmiddag gaan hardlopen, de temperatuur was lekkerder als ’s morgens vroeg maar het was wel een stuk drukker dus veel slalommen teneinde afstand te houden.

In de brievenbus lag een verrassing, de kleinkinderen van Carla, Jente en Nina hadden een mooi presentje gemaakt en in de brievenbussen gestopt. Heel lief en opbeurend.